Welkom bij Sprankelend aan de Slag! 

Je bent hier omdat je interesse hebt in de gratis test (zakelijk versus privé coaching) en/ of het (gratis) werkboek "zelf een mini-opstelling doen".

===
Heb je interesse in het gratis vijf-dagen-plan "Je intuïtie is dichterbij dan je denkt"? Met behulp van dit plan ga je je intuïtie weer dichterbij halen: door middel van kleine oefeningen elk gericht op een mooi thema. Zoals stilte, natuur, kleur, muziek en je zintuigen. Klik op deze link voor meer informatie en om je aan te melden.
===

Geef hieronder in het invulformulier je voornaam, je e-mailadres aan en bepaal welk item je graag wenst te ontvangen. Je ontvangt dit item -direct na verzenden van het formulier- in je mailbox. 

Weet:
  • dat je daarnaast jezelf automatisch aanmeldt voor de nieuwsbrief van Sprankelend aan de Slag, te weten Sprankelnieuws. Hierin vind je het laatste nieuws uit mijn coachingspraktijk Sprankelend aan de Slag. Interessante artikelen, blogs, boekreviews, workshops, avonden over thema's in het leven die iedereen bezighoudt: wie ben ik, wat wil ik en wat heb ik nodig? Tips & tricks én meer.
  • dat je op elk moment zelf je aanmelding ongedaan kan maken door onderaan Sprankelnieuws op de link "unsubscribe" te klikken. 

Met sprankelende groet,

Jacqueline van den Bergh
M 06-115 110 90
W www.sprankelendaandeslag.nl
E info@sprankelendaandeslag.nl

* geeft verplicht aan
Email Marketing Powered by Mailchimp